Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-28@17:33:50 GMT

هشدار درباره خطرات خودکشی بازی مومو برای نوجوانان + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۶۰۱۱۵

‍‍‍‍‍‍

رکنا: پیغام های تهدید آمیزی که بازی مومو برای کودکان می فرستد آن ها را مورد آزار و اذیت روحی قرار می دهند.

حجم ویدیو: 19.40M | مدت زمان ویدیو: 00:03:00

به گزارش گروه ترجمه رکنا، ویدیویی از صحبت های یک مشاور و روانشناس در فضای مجازی منتشر شد که نمونه هایی از مشکلات و خطرات بازی مومو را برای کاربران و خانواده هایشان توضیح داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این ویدیو نشان می دهد که سه نوع کامنت برای کاربران فرستاده می شود که مضمون آن تهدید و پیشنهاد های مومو برای کاربران است.

به گفته سه کاربرجوان، در ابتدا مومو به یکی از کابران گفت که با استفاده از تیزترین چاقوی آشپزخانه خودش را بکشد.با فرستادن دومین پیام گفت که با استفاده از مایع سفید کننده بدنش را شست و شو دهد و در سومین پیغام گفت که برادرش را با استفاده از تیغ مورد ضرب و شتم قرار دهد و بکشد.

مشاور در ادامه افزود که بازی مومو با استفاده از یک کارکتر ترسناک که توسط یک مرد ژاپنی طراحی شده پیام هایی با مضمون آیا در خانه تنها هستی می فرستد و پس از آن با گذر زمان کاربران را با پیغام های ترسناک و تهدید آمیز مورد آزار و اذیت قرار می دهد به همین خاطر یک پسر 5 ساله که ابتدا وارد این بازی شد با شرح یک پیغام ترسناک به مادرش او را در جریان قرار داد.

در ادامه مشاور گفت: به فرزندانتان یاد بدهید که افرادی در دنیا وجود دارند که می توانند با هک کردن اکانت به اطلاعات شخصی کاربران دسترسی پیدا کنند، همچنین اگر موبایل و وسایل های هوشمند دیگری در اختیار فرزندانتان قرار می دهید سعی کنید با چک کردن موبایلشان در جریان تمام پیغام های داخل آن قرار بگیرید و درباره تمامی صحبت هایی که در مدرسه با دوستانشان انجام می دهند پرس و جو کنید به طوری که فرزندانتان بدانند که زندگی شان برای شما ارزش دارد حتی سعی کنید با توضیح دادن درباره این گونه بازی ها آن ها را در جریان خطرات آن قرار بدهید و اجازه دهید تا فرزندانتان با شما درباره تمامی اتفاقات روزمره شان صحبت کنند و شما را در جریان روند زندگی شان قرار دهند.

منبع: رکنا

کلیدواژه: فضای مجازی آشپزخانه ضرب و شتم فضای مجازی آشپزخانه ضرب و شتم اخبار حوادث آزار و اذیت بازی کودکان تهدید فیلم عکس فیلم دختر تهران مشهد زندگی بازیگر مرد مرگبار مشهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۰۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به عادت قرار دادن پا روی داشبورد گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رضا معمارزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی عادت دارند هنگام نشستن در خودرو پای خود را روی داشبورد بگذارند، اظهار کرد: قرار دادن پا روی داشبورد می‌تواند در صورت فعال شدن کیسه هوا خودرو (ایربگ)، به شدت و میزان صدمه آن بیفزاید.

وی افزود: کیسه هوا برای سرنشینان خودرو البته در صورتی که درست نشسته باشند، طراحی شده است، در غیراین صورت نه تنها کیسه هوا از فرد یا افراد محافظت نمی‌کند، بلکه منجر به ایجاد صدمات جدی‌تری می‌شود. اگر پاها روی داشبور خودرو باشند و تصادفی رخ دهد، فشار ناشی از باز شدن کیسه هوا موجب می‌شود پاها به سمت بالا یا شیشه جلو پرتاب شوند در نتیجه آسیب جدی یا شاید غیرقابل‌جبرانی وارد شود.

معمارزاده با بیان اینکه پرتاب شدن پاها می‌تواند منجر به ایجاد شکستگی در ناحیه صورت و بینی نیز شود، گفت: اگر شدت تصادف زیاد باشد، کیسه هوا ممکن است با سرعت ۳۲۲ کیلومتر بر ساعت هم باز شود. در چنین شرایطی اگر سرنشینان به طرز صحیحی در خودرو نشسته باشند فشار ناشی از چنین سرعتی آسیب جزیی وارد می‌کند اما کیسه هوا از ایجاد صدمات بزرگ‌تر جلوگیری می‌کند.

وی افزود: باید توجه شود که کیسه هوا در شرایطی غیر از تصادف و بر اثر نقص فنی هم ممکن است باز شود یا احتمال دارد فرد به طور ناگهانی خیلی محکم به داشبورد ضربه بزند و زمینه باز شدن کیسه هوا را فراهم کند، بنابراین همیشه باید احتیاط شود و از قراردادن پاها روی داشبور پرهیز کرد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: هر چند کمربند ایمنی برای محافظت از جان سرنشینان طراحی شده است اما سرنشین خودرو باید درست بنشیند تا کمربند ایمنی بدون آسیب زدن به اندام‌های حیاتی از او محافظت کند. با قراردادن پاها روی داشبورد، وضعیت نشستن تغییر می‌کند و کمربند ایمنی به درستی روی بدن فرد قرار نمی‌گیرد و دچار آسیب می شود.

معمارزاده گفت: اگر سرنشین خودرو درست روی صندلی ننشیند و خودرو واژگون شود، هیچ چیزی برای محافظت از او وجود نخواهد داشت زیرا در صورت واژگونی خودرو، کیسه هوا وظیفه محافظت از قسمت‌های پایینی بدن را دارد و اگر پاها روی داشبور باشند، کیسه هوا نمی‌تواند کار خود را درست انجام دهد و از زانو یا سینه محافظت کند.

وی افزود: بنابراین تجهیزات ایمنی خودرو زمانی می‌توانند کار خود را درست انجام دهند که درست از آن‌ها استفاده شود.

وی به خطرناک بودن این عادت در موارد غیر تصادفی اشاره کرد و افزود: قرار دادن پا روی داشبورد حتی وقتی که ترمز ناگهانی گرفته می‌شود نیز بسیار خطرناک است، زیرا در این شرایط، فاصله بین پا و داشبورد به سرعت کاهش می‌یابد و پاها قفل می‌شوند و ممکن است فرد از روی صندلی به سمت پایین سُر بخورد.

معمارزاده با اشاره به رواج این عادت خطرناک بین سرنشینان گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول بیان کرد: این کار حتی در سرعت پایین بسیار خطرناک است بنابراین بهترین راه حل این است که همیشه از قرار دادن پاهابر روی داشبورد پرهیز شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • پیغام هافبک پرسپولیس با شادی گل دردناک
  • خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟
  • هشدار ستاره رئال: فقط بازی با بایرن!
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان