Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@19:02:16 GMT

بدون آسیب شناسی علمی «مومو» تبلیغاتی شد

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۴۵۱۳

بدون آسیب شناسی علمی «مومو» تبلیغاتی شد

ابهری با بیان اینکه برخی از صحبت ها بدون کالبدشکافی و آسیب شناسی علمی فقط تبلیغی برای اینگونه نرم افزار ها و بازی هایی همانند مومو شده است گفت: افراد از نگهداری عکس ها و برنامه های خصوصی در گوشی خود به طور جدی خود داری کنند.

«مجید ابهری» در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت:گسترش روز افزون بازی های رایانه ای موجب ظهور برخی از نرم افزارهایی گردیده است که با جذب نوجوانان و جوانان به سوی خود آن ها را به باتلاق نابودی می کشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این متخصص علوم رفتاری افزود: برخی از صحبت ها بدون کالبدشکافی و آسیب شناسی علمی فقط تبلیغی برای اینگونه نرم افزار ها و بازی ها شده است.

 

وی ادامه داد:هنوزمدت زیادی ازظهور نهنگ آبی نمی گذرد که یک بازی خطرناک توسط یک هکر وارد فضای مجازی شده و برخی ازگفتگو ها و تبلیغات موجب گرایش به این بازی شد و اکنون هم بازی مومو حاشیه ساز شده است.

 

ابهری اضافه کرد: مومو دختر زشت صورتی که کاربران را جذب نموده و دعوت به رفتارهای خطرناک و غیر قانونی می کند، مومو هکری است که به محض ارتباط با آن وارد بخش های حاوی اطلاعات می شود، عکس ها و اطلاعات صاحب دستگاه را می دزدد و به وسیله همان محتواها او را تهدید می کند.برخی ازکاربران نیز از ترس به فرمان های او گوش می دهند.

 

این آسیب شناس اجتماعی تصریح کرد:لازم است خانواده ها و رسانه ها بدون تحریک حس کنجکاویی فرزندان خطرات این حرکت  آزار دهنده را به آن ها آموزش دهند.

 

وی ادامه داد:رسانه ها به ویژه صدا و سیما به عنوان یک خطر باید این نرم افزار را مورد کالبد شکافی و بحث قرار دهند.

 

این متخصص علوم رفتاری گفت: با توجه  به تعطیلی مدارس و اوقات فراغت زیاد دانش آموزان باید مراقبت کرد که فرزندان ما  وارد ارتباط با این بازی  خطرناک نشوند.

 

وی ادامه داد: ثانیا افراد از نگهداری عکس ها و برنامه های خصوصی در گوشی خود به طور جدی خود داری کنند چراکه همین اقلام موجب ایجاد دردسر برای آن ها می شود.

 

ابهری یاد آور شد: در مرحله آخر باید بدون ایجاد ترس و وحشت در فرزندان از آن ها بخواهیم که سوالات و مشکلات خود را توسط والدین با کارشناسان مطرح کنند.

 

وی افزود:بعضی از دست اندرکاران اظهار می دارند که این نرم افزار در داخل کشور نیز توسط راهزنان سایبری برای تخلیه حساب های افراد ایجاد شده  است و از طریق آن دختران جوان مورد فریب و آزار قرار می گیرند.

 

ابهری گفت:بدون ایجاد ترس و وحشت فرزندان ما باید بدانند مخفی کردن ارتباط با این نرم افزار به زیان آن ها بوده است و باید برای جدا شدن از ترس و وحشت حتما با صاحب نظران مشاوره کنند. دعوت به خودکشی یا دیگر کشی، فرار از خانه و امثال رفتارها ازترفندهای مومو برای ایجاد وحشت در جامعه است، باید اطلاع رسانی شفاف صورت گیرد تا از اضطراب، ترس و وحشت آن ها کاسته شود.

 

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: بازی مومو چالش مومو ترس و وحشت نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۴۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد

یه گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد انوار، توجه به آموزش و پژوهش را در ارزیابی آثار به خاطر تعیین این موضوع به عنوان شعار سال توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها عنوان کرد.

محمد انوار دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به داوری و پذیرش ۱۲۵ اثر در این کنفرانس خبر داد و گفت: این آثار تقریبا از اکثر استان‌های کشور ارسال شده است و همچنین آثاری را از کشور‌های انگلستان، قبرس، ترکیه، عراق، افغانستان و سخنرانانی را از کشور‌های فرانسه و انگلستان داشتیم.

وی در خصوص محور‌های مقالات رسیده به دبیرخانه گفت: پژوهش‌های رسیده به دبیرخانه سعی کرده بودند که به موضوع‌های کارکرد موزه‌ها، اهمیت آن‌ها، ارتباط موزه‌ها و معماری، طراحی، گالری‌ها و نمایشگاه‌ها، تجهیزات، آزمایشگاه، کارگاه، مرمت و احیاء، مستندنگاری و مستندسازی، استانداردسازی، حفاظت و...یپردازند و تقریبا آثار ارائه شده از کیفیت و درجه خوبی برخوردار بودند.

وی به توجه به موضوع آموزش و پژوهش در ارزیابی آثار ارسال شده اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به تعیین این شعار سال که توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها که ۲۸ اردیبهشت ماه است، تعیین شده بود ما هم سعی کردیم تا محوریت ارزیابی آثار را بیشتر به این موضوع اختصاص دهیم.

انوار به حمایت دستگاه‌های دولتی و خصوصی بسیاری از برگزاری این کنفرانس اشاره کرد و گفت: وزارت کشور، وزارت میراث، صنایع دستی و گردشگری، کمیسیون ملی یونسکو، بیش از ۱۲۵ دانشگاه و موسسه آموزش عالی و ... از این کنفرانس حمایت کردند و سعی کردند تا در روند اجرایی و علمی این کنفرانس نهایت همکاری را با دبیرخانه داشته باشند.

گفتنی است، اهداف اولین دوره کنفرانس بین المللی موزه‍‌ها، تقویت نقش پژوهشی نهاد موزه، انتشار آخرین نتایج و یافته‌های جدید پژوهشی و تجارب فنی و ترویجی در زمینه موزه و موزه داری، ارتقاء سطح دانش و آگاهی پژوهشگران و کارشناسان حوزه موزه، توجه ویژه به موزه‌ها و مسائل و موضوعات مرتبط، بررسی وضعیت موزه‌ها و ارتقاء سطح کیفی موزه‌ها با راهکار‌های اجرایی مبتنی بر روش‌های علمی و به روز، نقش و اثر موزه‌های علمی، فنی و دانشگاهی، تقویت هویت علمی و فنی کشور و معرفی در سطح بین الملل، حفظ میراث فرهنگی، علمی و تاریخی کشور و نمود بین المللی آن، دیپلماسی علمی و فرهنگی و استفاده از نقش موزه‌ها در باروری خلاقیت و نوآوری استعداد علمی، فرهنگی، تاریخی و هویتی کودکان، نوجوانان و جوانان و هم افزایی دانش و تجربه و اطلاعات موزه‌های کشور باهم و با موسسات موزه‌ای جهانی، ایجاد مشارکت و هم افزایی میان جامعه پژوهشگران، متخصصین و نهاد‌های اجرایی مرتبط است.

لازم به ذکر است که کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • کتاب نشانه‌شناسی شکلک‌ها منتشر شد
  • زنان بدون فرزند شاد‌تر هستند یا مادران؟